Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Open menu

Levering

Artikel 9 – Levering

1. Tenzij anders overeengekomen geschiedt levering via de door 123Steenhandel ingeschakelde transporteur, of door de producten af te halen op de door 123Steenhandel vermelde locatie.

2. De door 123Steenhandel ingeschakelde transporteur levert bestellingen met een vrachtwagen met traileroplegger, met een totale lengte van 18 meter. De stenentrailers hebben een bereik van 3 meter. Dat betekent dat pallets tot 3 meter vanaf de straat geplaatst kunnen worden. Er is geen aparte kraan of heftruck aanwezig om de pallets verder van de weg te plaatsen.

3. 123Steenhandel zal zich te allen tijde inspannen om de bestelling af te leveren op het door de klant opgegeven adres. 123Steenhandel is niet gehouden te controleren of levering op het opgegeven adres mogelijk is. Als de losplaats niet bereikbaar is met een grote stenentrailer (bijvoorbeeld door een te smalle doorgang of brug), dan dient de klant dit voorafgaand aan de bestelling kenbaar te maken. Of de losplaats voldoende ruimte biedt, is ter beoordeling aan de chauffeur. Indien de chauffeur niet bij het opgegeven adres kan komen, zullen de producten zo dichtbij mogelijk worden gelost.

4. Indien de klant de afname weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, komt dit voor risico van de klant. De klant zal in dat geval alle aanvullende kosten verschuldigd zijn.

5. De verschillende transportmethoden staan vermeld op de website. Bij ‘transport op maat’ en ‘express transport’ is de leverdatum bespreekbaar. Bij standaardtransport kan enkel een leverweek worden gekozen. Hoewel 123Steenhandel er naar streeft om alle bestellingen af te leveren binnen de aangegeven termijnen, gelden deze in geen geval als fatale termijnen. 123Steenhandel kan niet aansprakelijk worden gehouden voor gevolgschade en kosten die voortkomen uit een eventuele vertraagde levering.

6. Tijdens het bestelproces worden de minimale transportkosten per product getoond. Afhankelijk van de locatie, het gewicht en de keuze voor een bepaalde transportmethode, kunnen de transportkosten hoger uitvallen. Bij leveringen op de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen worden de veerkosten en toeslagen doorberekend aan de klant.

7. Voor levering aan de Waddeneilanden, België en Duitsland gelden hogere transportkosten. In het bestelproces wordt op basis van de locatie en de gekozen transportmethode kenbaar gemaakt wat de exacte transportkosten zijn.

8. Indien de producten van verschillende laadlocaties komen, kan de levering in verschillende deelleveringen plaatsvinden.

De waardering van www.123steenhandel.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 35 reviews.
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋,

Heeft u een vraag over dit product?